NovioMaguStam
De NovioMaguStam is een kleine, enthousiaste groep studenten die affiniteit hebben met scouting. Wij bestaan sinds 12 december 2012 (12/12/’12!). Sindsdien is er elke woensdagavond bij ons wel iets te doen: hiken, barbecueën, lasergamen, chillen om een kampvuur, gezellig borrelen in het centrum en nog veel meer!

Activiteiten
Om de week hebben wij op woensdagavond een activiteit. Deze worden georganiseerd door onze leden, zodat iedereen de kans krijgt om zijn entertainment-talenten te laten zien. Een typische avond ziet er als volgt uit: rond 19.00 wordt er gekookt en eten wij gezamenlijk, waarna wij om 20.30 met het programma beginnen. Eindtijd kennen wij niet, je vertrekt wanneer je wilt.
De woensdagavonden waarop we géén georganiseerde activiteiten hebben zijn wij te vinden op een van de talloze terrassen van Nijmegen voor een gezellig hapje en drankje.
Kun je een keer niet op woensdag? Geen probleem! Bij ons kun je je elke week aanmelden voor de activiteiten die jij wilt bijwonen. Onze activiteiten zijn dus volledig vrijblijvend.

Mist er niet een ‘S’ in jullie naam?
Nee, vreemd genoeg is het niet de “Noviomagusstam”. Waarom niet? Geen idee, zo is het altijd geweest. Wat ons betreft is de missende “S” een leuke (maar vreemde) traditie.

Spreekt dit je aan? Kom dan vooral een keer vrijblijvend langs, of neem een kijkje op onze website, Facebook en Instagram.