Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Opkomst zaterdag 30 mei: Rebbelbadge deel 2

Tijd: 11:00-13:00 Locatie: Groenewoudterrein

Deze week gaan we verder met het verdienen van de Rebbelbadge. Rebbel weet, naast dat ze veel weet over de dieren, ook veel over de mensen om haar heen. Kennen de Bevers elkaar en de bewoners van Hotsjietonia ook zo goed? We komen er zaterdag achter!

Opkomst zaterdag 23 mei: Rebbelbadge

Tijd: 11:00-13:00 Locatie: Groenewoudterrein

Rebbel is een van de bewoners van Hotsjietonia. Ze weet alles van de mensen om haar heen. Ze komt veel buiten, kent de dieren en haar eigen omgeving heel goed. Aankomende opkomst zal in het thema staan van Rebbel en ze zal ons meer leren over de natuur!

Opkomst zaterdag 16 mei: Beverbazen

Tijd: 11:00-13:00 Locatie: Groenewoudterrein

Aankomende zaterdag nemen de Bevers de taak van de leiding over en mogen ze zelf bepalen welke spellen we gaan spelen, echte beverbazen dus!

Opkomst zaterdag 9 mei: Het is een Drama!

Tijd: 11:00-13:00 Locatie: Groenewoudterrein

De opkomst van deze week staat in het thema van drama. Gaat Noa uit Hotsjietonia ons helpen? We zullen het zaterdag zien!

Regels en afspraken:

– Afzetten en ophalen gebeurt bij de poort, ouders mogen het terrein niet op. Voorkom opstoppingen dus blijf niet hangen.
– Er mag geen consumptie worden uitgedeeld door de leiding. Graag een pakje/flesje drinken mee geven.
– Bevers houden 1,5 meter afstand van de leiding en de leiding onderling ook.
– Er is extra aandacht voor hygiëne tijdens de opkomst. We vermijden spellen met lichamelijk contact en zorgen voor voldoende ontsmettingsmiddelen.
– Ga bij voorkeur thuis naar het toilet. Op scouting mag één kind tegelijk in het sanitair. Wij zorgen voor zeep en papieren handdoekjes.
– Er zijn geen binnenactiviteiten en jeugdleden mogen de blokhutten en keuken niet betreden. Ook mogen we (nog) niet naar het bos.
– En het allerbelangrijkste: bij symptomen als hoesten, koorts, neus- en keelklachten en andere griep/corona-verschijnselen blijven jeugdleden, ouders en leiding natuurlijk thuis.

Wij zullen ons best doen ons aan deze regels te houden, maar begrijpen ook als je je kind liever nog even thuis houd in deze aparte tijd. Afmelden kan bij Emmeken uiterlijk vrijdag avond.