Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Zaterdag 16 januari: Online Ouder Opkomst!

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Thuis

QUIZVRAAG: Welk Hotsjietonia figuur is dol op spelletjes? Stuur het antwoord door naar Jappe (nummer staat op de lijst van crazy 88)!

Wij hopen dat jullie allemaal een fijne kerst en een fijne jaarwisseling hebben gehad! We kunnen nog even geen opkomsten draaien dat is erg jammer.

Maar niet getreurd het bever team heeft hier een perfecte oplossing voor, namelijk een online ouder opkomst! Zaterdag 16 januari willen we met de bevers en de ouders online komen op Zoom om Crazy 88 te spelen. De Zoom link wordt zaterdag voor de opkomst gestuurd. Tot dan!

Geen opkomsten meer tot 19 januari!

Op maandag hoorden we allemaal de aankondiging van de strengere Corona-maatregelen. De scholen sluiten weer hun deuren, en helaas betekent dat ook dat Scouting voorlopig niet doorgaat. Gelukkig hebben we met de vorige opkomst het jaar spectaculair afgesloten. We houden jullie verder op de hoogte via de mail!

Zaterdag 12 december: Boem pats biem!

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Aangezien het bijna de laatste opkomst is van het jaar, gaan we er met een knaller uit. Wat schiet er nog meer hoog de lucht in behalve vuurpijlen? We gaan het zaterdag zien! En oja, het zijn gewoon weer normale tijden!

Regels en afspraken:

– Afzetten en ophalen gebeurt bij de poort, ouders mogen het terrein niet op. Voorkom opstoppingen dus blijf niet hangen.
– Er mag tussendoor een consumptie worden uitgedeeld door de leiding.
– Beverleiding houdt 1,5 meter afstand onderling en waar mogelijk met de bevers.
– Er is extra aandacht voor hygiëne tijdens de opkomst. We vermijden spellen met lichamelijk contact en zorgen voor voldoende ontsmettingsmiddelen.
– Ga bij voorkeur thuis naar het toilet. Op scouting mag één kind tegelijk in het sanitair. Wij zorgen voor zeep en papieren handdoekjes.
– Er zijn zo min mogelijk binnenactiviteiten en jeugdleden mogen de keuken niet betreden.
– En het allerbelangrijkste: bij symptomen als hoesten, koorts, neus- en keelklachten en andere griep/corona-verschijnselen blijven jeugdleden, ouders en leiding natuurlijk thuis.

Wij zullen ons best doen ons aan deze regels te houden, maar begrijpen ook als je je kind liever nog even thuis houd in deze aparte tijd. Afmelden kan bij Emmeken uiterlijk vrijdag avond.