Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Zaterdag 31 oktober: Gillen en Rillen

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Ben je bang, ben je bang voor een meters-lange slang of een spin in je kop thee? Wij wel! Aankomende zaterdag gaan we dus vlink gillen en rillen, want er komen spinnen, spoken en pompoenen. Ook zullen er een aantal nieuwe bevers komen kijken, we zijn blij dat jullie komen kijken! (En voor de nieuwe ouders: onderaan deze pagina staan onze regels omtrent de corona crisis.) Tot zaterdag!

Zaterdag 24 oktober: Asterix & Obelix

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Na een weekje vakantie gaan we weer spelletjes doen in het bos! Deze keer in het thema van Asterix & Obelix, je kent ze wel, die stoere Galliërs met hun eigen strip! Ook zijn de coronaregels weer aangescherpt, dit houdt met name in dat de leiding weer zo veel mogelijk afstand moet houden van de Bevers en dat we niet meer elkaars handen vast houden tijdens het openingslied. Ondanks dat hebben wij als leiding hebben er al helemaal zin in, tot zaterdag!

Zaterdag 17 oktober: Geen opkomst!

Er is deze week geen opkomst in verband met de herfstvakantie.

Zaterdag 10 oktober: Lekker uitdagend!

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Deze zaterdag gaan we de nieuwe bevers installeren! Daarnaast gaan we een nieuw uitdagend spel spelen in het bos!

Het instaleren zal het laatste halfuurtje van de opkomst plaatsvinden. Dus de ouders zijn welkom om 16:00 het terrein op te komen om te komen kijken. Wij vragen u wel om gepaste afstand te behouden volgens de Corona regels, alvast bedankt.

Regels en afspraken:

– Afzetten en ophalen gebeurt bij de poort, ouders mogen het terrein niet op. Voorkom opstoppingen dus blijf niet hangen.
– Er mag tussendoor weer een consumptie worden uitgedeeld door de leiding.
– Beverleiding houdt 1,5 meter afstand onderling en waar mogelijk met de bevers.
– Er is extra aandacht voor hygiëne tijdens de opkomst. We vermijden spellen met lichamelijk contact en zorgen voor voldoende ontsmettingsmiddelen.
– Ga bij voorkeur thuis naar het toilet. Op scouting mag één kind tegelijk in het sanitair. Wij zorgen voor zeep en papieren handdoekjes.
– Er zijn geen binnenactiviteiten en jeugdleden mogen de blokhutten en keuken niet betreden.
– En het allerbelangrijkste: bij symptomen als hoesten, koorts, neus- en keelklachten en andere griep/corona-verschijnselen blijven jeugdleden, ouders en leiding natuurlijk thuis.

Wij zullen ons best doen ons aan deze regels te houden, maar begrijpen ook als je je kind liever nog even thuis houd in deze aparte tijd. Afmelden kan bij Emmeken uiterlijk vrijdag avond.