Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Zaterdag 23 Oktober: Slopen met Stanley Stekker

Tijd 14:30 – 16:30 Locatie: Groenewoud

Stanley weet alles van techniek. Zijn huis staat vol met de modernste apparaten en nieuwste gadgets. Zaterdag zal hij ons laten uitzoeken hoe die apparaten allemaal werken, want we gaan een kijkje nemen aan de binnenkant!

Zaterdag 9 Oktober: Ouderopkomst

Tijd 14:30 – 16:30 Locatie: Groenewoud

Het is weer tijd voor de (bijna) jaarlijkse ouder-bever opkomst! Dat betekend dat één van jouw ouders mee mag doen met de opkomst. Daarnaast worden er ook een aantal nieuwe bevers geïnstalleerd.

Zaterdag 2 Oktober: Professor Plof in paniek

Tijd 14:30 – 16:30 Locatie: Groenewoud

Professor Plof is altijd bezig met dingen uitvinden. Nu wilt een nieuwe uitvinding maken, maar hij heeft geen idee waar hij moet beginnen! Wij gaan hem hierbij helpen. Misschien laat hij wel een paar coole uitvingen zien.

Zaterdag 25 september: Fantastische Fleur en Keet Kleur knutseldag

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Fleur en Keet Kleur zijn dol op het maken van kunst en hebben een rijke fantasie, zo zijn ze de laatste tijd erg veel bezig geweest om op de meest creatieve manieren kunst te maken, wil je zien hoe jij dat ook kan doen, misschien laten ze het aankomende zaterdag wel zien!

Zaterdag 18 september: Bos banjeren met Bas Bos

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Hallo allemaal! Bas Bos is al zijn spullen kwijt, er ging wat mis bij Professor Plof’s teleportatiemachine en nu zijn alle spullen uit de schuur van Bas Bos verdwenen, helpen jullie ze mee zoeken in het bos?

Regels en afspraken:

Er is gelukkig weer heel wat mogelijk, maar het blijft belangrijk: bij symptomen als hoesten, koorts, neus- en keelklachten en andere griep/corona-verschijnselen blijven jeugdleden, ouders en leiding natuurlijk thuis.

Afmelden kan bij Robbe uiterlijk vrijdag avond.