Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Zaterdag 5 september: Overvliegopkomst

Tijd:Locatie: – (tijd en locatie volgen nog)

Onze zomer 2-daagse zit er weer op, het was erg gezellig, de volgende opkomst is weer na de vakantie!

Elk jaar tijdens deze overvliegopkomst vliegen de oudste kinderen uit elke groep door naar de volgende speltak, dus ook onze bevertjes! (Verdere info volgt nog)

Regels en afspraken:

– Afzetten en ophalen gebeurt bij de poort, ouders mogen het terrein niet op. Voorkom opstoppingen dus blijf niet hangen.
– Er mag weer een consumptie worden uitgedeeld door de leiding.
– Beverleiding houdt 1,5 meter afstand onderling.
– Er is extra aandacht voor hygiëne tijdens de opkomst. We vermijden spellen met lichamelijk contact en zorgen voor voldoende ontsmettingsmiddelen.
– Ga bij voorkeur thuis naar het toilet. Op scouting mag één kind tegelijk in het sanitair. Wij zorgen voor zeep en papieren handdoekjes.
– Er zijn geen binnenactiviteiten en jeugdleden mogen de blokhutten en keuken niet betreden.
– En het allerbelangrijkste: bij symptomen als hoesten, koorts, neus- en keelklachten en andere griep/corona-verschijnselen blijven jeugdleden, ouders en leiding natuurlijk thuis.

Wij zullen ons best doen ons aan deze regels te houden, maar begrijpen ook als je je kind liever nog even thuis houd in deze aparte tijd. Afmelden kan bij Emmeken uiterlijk vrijdag avond.