Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Zaterdag 6 juli: Wateropkomst

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Afgelopen twee weken hadden we kijkopkomsten. We hopen de kijkers volgend schooljaar terug te zien, wij vonden het in ieder geval erg leuk! Deze week staat er een wateropkomst op de planning, vergeet niet kleren mee te nemen die nat mogen worden + een handdoek. Tot zaterdag!

Zaterdag 5 juni: Bellen en Bubbels

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Hallo allemaal! Aankomende zaterdag staat er weer een leuk programma voor jullie klaar, iets met bellen en bubbels zoals je kan zien aan de titel! Trek iets aan wat nat en/of een beetje vies mag worden en oja, voordat ik het vergeet, neem ook een handdoek mee. Bubbel bebbel waterdag, tot zaterdag!

Zaterdag 29 mei: Actietractie

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Wat doe je als je niet naar een attractiepark kan? Je brengt het attractiepark naar je toe! Aankomende zaterdag staat in het thema van gave zelfgemaakte attracties, tot zaterdag!

Zaterdag 22 mei/zondag 23 mei: Oefenkampje!

Tijd: zaterdag 18:30-zondag 12:00 Locatie: Groenewoud

Het is eindelijk zover, het oefenkampje van de Bevers, we hebben er zin in! Voor sommigen zal dit het eerste kampje zijn, dat is best spannend. Gelukkig staan er allemaal leuke dingen op de planning: spelletjes, ’s avonds een kampvuur, een verhaaltje voor het slapen gaan, nog meer spelletjes, een lekker ontbijt, noem maar op! Tot zaterdag!

Bagagelijst:

• Ingevuld controle formulier (als je die al hebt gekregen)
  • Matje
  • Slaapzak
  • Pyjama
  • Kussen
  • Knuffel
  • Zaklamp
  • Compleet uniform
  • Schoon setje kleren
  • Warme trui
  • (regen)jas
  • Handoekje
  • Tandenborstel
  • Tandpasta
  • Borstel/kam
  • Evt. Medicijnen
  • Evt. lenzen/bril

Zaterdag 15 mei: Kampje in een dag

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Goede vakantie gehad allemaal? Nog op vakantie geweest? Deze zaterdag gaan we zien hoe het is om op kamp te gaan met de Bevers. Het kan best spannend zijn zo’n eerste kampje bij de Bevers, daarom oefenen we het alvast tijdens een normale opkomst, tot zaterdag!

Zaterdag 1 mei: De Nachtwacht

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Hebben jullie ooit de nachtwacht gezien? Het is een heel groot schilderij van Rembrandt van Rijn. Aankomende opkomst gaan wij ook zo’n grote tekening maken, hopelijk worden we dan ook zo beroemd!

Regels en afspraken:

– Afzetten en ophalen gebeurt bij de poort, ouders mogen het terrein niet op. Voorkom opstoppingen dus blijf niet hangen.
– Er mag tussendoor een consumptie worden uitgedeeld door de leiding.
– Beverleiding houdt 1,5 meter afstand onderling en waar mogelijk met de bevers.
– Er is extra aandacht voor hygiëne tijdens de opkomst. We vermijden spellen met lichamelijk contact en zorgen voor voldoende ontsmettingsmiddelen.
– Ga bij voorkeur thuis naar het toilet. Op scouting mag één kind tegelijk in het sanitair. Wij zorgen voor zeep en papieren handdoekjes.
– Er zijn zo min mogelijk binnenactiviteiten en jeugdleden mogen de keuken niet betreden.
– En het allerbelangrijkste: bij symptomen als hoesten, koorts, neus- en keelklachten en andere griep/corona-verschijnselen blijven jeugdleden, ouders en leiding natuurlijk thuis.

Wij zullen ons best doen ons aan deze regels te houden, maar begrijpen ook als je je kind liever nog even thuis houd in deze aparte tijd. Afmelden kan bij Emmeken uiterlijk vrijdag avond.