Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Zaterdag 10 april: Expeditie Robinson Bever-editie

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Geacht kandidaten, deze zaterdag is het zover, de expeditie gaat beginnen! Tien BB’ers (Bekende Bevers) zullen tegen elkaar gaan strijden als kamp Noord en kamp Zuid en zullen getest worden op hun samenwerking, uithoudingsvermogen en puzzelvaardigheid. Wie o wie zal de expeditie winnen?

Zaterdag 3 april: Geen opkomst!

Zaterdag 27 maart: Steven Stroom Badge (2/2)

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Afgelopen zaterdag hebben we met kompassen een speurtocht gelopen en spelletjes gedaan. De Steven Stroom badge hebben we terrecht verdient!

Zaterdag 20 maart: Steven Stroom Badge (1/2)

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Hallo allemaal, aankomende zaterdag gaan we beginnen met het verdienen van een badge. Badges zijn altijd gekoppeld aan een Hotsjietonia figuur en wij gaan de badge van Steven Stroom proberen te halen! Steven Stroom is misschien soms wel wat bang in het donker, maar hij verdwaalt nooit. Hij weet namelijk precies hoe je kaart en kompas gebruikt zodat je nooit verdwaald. Wie weet kan Steven dat ook aan ons leren!

Zaterdag 13 maart: De brokkenpiloot

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Een brokkenpiloot is neergestort in het rhododendronbos! Wat ongelukkig van hem, we gaan hem zaterdag proberen te zoeken en redden! Gaat het ons lukken?

Zaterdag 6 maart: Berenjacht (deel 2)

Tijd: 14:30-16:30 Locatie: Groenewoud

Afgelopen avondopkomst was het nog niet gelukt om beren te vinden, maar hebben we wel goed geoefend met kruipen door spinnenwebben in het donker en beren vangen door ringen te werpen. Misschien lukt het deze week wel om de beer te spotten, we zien het zaterdag!

Zaterdag 27 februari: Avondopkomst

Tijd: 18:00-20:00 Locatie: Zie mail! (we sluiten op de Groenewoud)

Deze zaterdag hebben we een speciale avondopkomst! Super spannend namelijk, een zoektocht door het bos! We starten op een andere locatie (net als een echte dropping) en eindigen weer op de groen. Vergeet niet je zaklamp mee te nemen als je er een hebt!

Regels en afspraken:

– Afzetten en ophalen gebeurt bij de poort, ouders mogen het terrein niet op. Voorkom opstoppingen dus blijf niet hangen.
– Er mag tussendoor een consumptie worden uitgedeeld door de leiding.
– Beverleiding houdt 1,5 meter afstand onderling en waar mogelijk met de bevers.
– Er is extra aandacht voor hygiëne tijdens de opkomst. We vermijden spellen met lichamelijk contact en zorgen voor voldoende ontsmettingsmiddelen.
– Ga bij voorkeur thuis naar het toilet. Op scouting mag één kind tegelijk in het sanitair. Wij zorgen voor zeep en papieren handdoekjes.
– Er zijn zo min mogelijk binnenactiviteiten en jeugdleden mogen de keuken niet betreden.
– En het allerbelangrijkste: bij symptomen als hoesten, koorts, neus- en keelklachten en andere griep/corona-verschijnselen blijven jeugdleden, ouders en leiding natuurlijk thuis.

Wij zullen ons best doen ons aan deze regels te houden, maar begrijpen ook als je je kind liever nog even thuis houd in deze aparte tijd. Afmelden kan bij Emmeken uiterlijk vrijdag avond.