Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren

Zaterdag 25 mei: Oefenhike

Start en eindlocatie: De Groenewoud( sophiaweg 448)
Alle patrouilles starten op een andere tijd, zorg dus dat je er bet op de tijd dat jouw patrouille aanwezig moet zijn!

09:00 Sperwers
09:15 Dassen
09:30 Eekhoorns
09:45 Herten
10:00 Vossen
10:15 Wolven

Ter voorbereiding op de zomerkamphike loop je een mooie tocht in patrouille met een dagrugzakje. Goede wandelschoenen en wandelsokken en een grote waterfles (minimaal 1L) zijn een must. Neem ook een lunchpakket mee voor omderweg! Check het weerbericht en kleed je ernaar.

Alle patrouilles zullen op een ander tijdstip eindigen op de Groenewoud. Geschatte eindtijd 16:30-18:00

Zaterdag 1 juni: Kijkmiddag 1

Info volgt!

De overvliegers kijken mee bij de explorers en de oudste welpen komen meekijken bij de scouts.

• Iedere eerste zaterdag van de maand, voor of na de opkomst, is er tijd om aan scoutingskillzzzz en insignes te werken. Het onderwerp en de tijden vind je in de week er voor op de site
  • Zorg dat je op tijd bent! Je kunt vanaf 14:15u op het terrein terecht, in compleet uniform
  • Mochten jij of je ouders/verzorgers vragen hebben, kom even wat eerder. Dan kan de staf hier ook de tijd voor nemen.
  • Check altijd even of je dienstpatrouille bent. Na de sluiting moet je dan nog even het troephuis vegen en de vlag opvouwen. Dit kost meestal 10 minuutjes.
  • Afmelden kan door te bellen met Gijs (06-40035220), uiterlijk vóór vrijdagavond 21:00u. De voicemail inspreken mag ook!

Om alvast in je agenda te zetten:

11-12 mei: RSW
25 mei: Oefenhike, duurt de hele dag!
1 juni: kijkmiddag, oudste scouts kijken bij explorers
8-10 juni: LSW, voor de best geklasseerde patrouilles op de RSW. Hopelijk ook een aantal patrouilles van ons!
15 juni: Kijkmiddag, oudste scouts kijken bij explorers
29 juni: Ochtendopkomst, aansluitend kaderraad.

Zomerkamp 2019 Wellerlooi: 6 tot 13 juli (week voor de vierdaagse)