Afmelden kan door te bellen naar Ward (06-41518213) vóór vrijdagavond 21:00u.

Volgende opkomst:

Vrijdag 11 oktober – Music Evening

Tijd: 19:30 tot 22:00
Locatie: Groenewoud

“Music First!” zoals Duncan Laurence altijd zegt. In mei wordt het grootse Eurovision songfestival gehouden in Rotterdam, maar in Nijmegen kunnen we ook echt wel een muzikaal avondje neerzetten met voor ieders muzieksmaak wat moois. Warm je stembanden alvast op, leer de huidige top40 uit je hoofd en oefen nog eens op de viool van je buurmeisje. Tot vrijdag op de groenewoud!

Afbeeldingsresultaat voor muziek kampvuur

Zaterdag 19 oktober – Geen opkomst

p.s. kijk niet raar op als je je staf tegen komt in rare kostuums ergens in Gelderland. Er is een mega spel aan de gang en waarbij alle staf en stamleden via puzzels op zoek zijn naar bepaalde personen. Wil je als ouder mee doen? Dat mag! Stuur een appje of mailtje

Zaterdag 26 en zondag 27 oktober – Herfstkamp

Lokatie: kwakkenberg
Tijd: zaterdag 13:00 tot zondag 15:00 (PL’s en APL’s starten om 12:00)
Meenemen: Lotenboekjes (om in te leveren) en alles onder het kopje ‘bagagelijst’.

meer info volgt binnenkort

LOTEN-ACTIE

We verkopen loten zodat we deze zomer naar Kandersteg kunnen gaan. Daar is heel veel geld voor nodig. Ons doel: 2500,- Loten verkopen kan tot 1 november

Loten verkopen kan op 2 manieren:
1) je gaat met je papieren boekje langs de deuren en familie en vrienden
2) je (ouders) krijgen een mail met een persoonlijke link die je kan delen per mail of whatsapp. Die kan je dan doorsturen naar alle mailcontacten en appgroepen. Hiermee worden meestal meer loten verkocht, en is een stuk sneller en makkelijker.

Wat kan jij verdienen (online verkochte loten via je persoonlijke link tellen mee)?
Bij 20 loten: kortingskaartjes voor pretparken, uitgegeven door de grote clubactie
Bij 42 loten = 100,- gratis de badge van Kandersteg!
De top 3 verkopers krijgen een zakmes gegraveerd met hun eigen naam.
Op de website van de grote clubactie kan je je zelf aanmelden voor nog meer acties: https://www.clubactie.nl/lotenverkopers_win_acties.html

Zorg dat je op tijd bent! Je kunt vanaf 13:45 op het terrein terecht, in compleet uniform

Mochten jij of je ouders/verzorgers vragen hebben, kom even wat eerder. Dan kan de staf hier ook de tijd voor nemen.

Check altijd even of je dienstpatrouille bent. Na de sluiting moet je dan nog even het troephuis vegen en de vlag opvouwen. Dit kost meestal 10 minuutjes.

Afmelden kan door te bellen met Ward (06-41518319), uiterlijk vóór vrijdagavond 21:00u. De voicemail inspreken mag ook!

Om alvast in je agenda te zetten:

Zomerkamp 2020: