Afmelden kan door te bellen naar Deirdre (06-51617826) vóór vrijdagavond 21:00u. Indien er niet wordt opgenomen kan de voicemail worden ingesproken. Sms-en/appen is niet genoeg.

22 januari – Houten Hashtag

Locatie: Kwakkenberg
Tijden: zaterdag 14:00 – 17:00
Dienspatrouille: Dassen

Aankomende zaterdag gaan we live! Hiervoor is per patrouille ten minste één telefoon met werkende camera nodig.

Like en subscribe!

Zorg dat je op tijd bent! Je kunt vanaf 13:30 op het terrein terecht, in compleet uniform.

Mochten jij of je ouders/verzorgers vragen hebben, kom dan even wat eerder. De staf kan hier dan ook de tijd voor nemen. Vanwege de Coronamaatregelen doen we dit bij de ingang van het Kwakkenbergterrein.

Kijk altijd even of je dienstpatrouille bent. Na de sluiting wordt er van jullie verwacht mee te helpen met opruimen. Dit kost meestal 10 minuutjes.

Om alvast in je agenda te zetten:

14/15 mei: Regionale Scouting Wedstrijden (RSW)
23-31 juli: zomerkamp