Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Zaterdag 19 januari: Epic collab: PK featuring KDS

Tijd: 14:30 – 17:00
Locatie: Kwak

Behalve dat KDS(Scouting Karel de Stoute) onze gevaarlijkste concurrent is op de RSW, is dat eigenlijk ook een hele leuke scoutinggroep! Deze zaterdag komt één van de scoutsgroepen  van KDS bij ons op bezoek. Wij kunnen jullie verklappen: het wordt fantastisch!

Vrijdag 25 januari: Regio-opkomst

Tijd: 20:00- 22:30
Startlocatie:
Woonboulevard Nijmegen Dukenburg(ter hoogte van Leen Bakker)
Wijchenseweg 150-1900
6538 SX Nijmegen

Eindlocatie:
Parkeren kan ter hoogte van:
Weezenhof 72220

De sluiting is om 22:30 bij:
Scouting Karel de Stoute

Weezenhof 93-11
6536AE Nijmegen

We staan dit jaar weer op de koningsmarkt om geld te verdienen voor Kandersteg 2020. We gaan onder andere plantjes verkopen. Bij de staf wordt al druk gestekt en ver-pot. Als je oude plantenpotjes hebt staan die je niet meer hoeft kan je deze meenemen naar scouting. Wij zullen deze dan gebruiken om plantjes in te zetten om op de koningsmarkt te verkopen.

Let op: we hebben alleen kleine potjes(doorsnee max 30 cm) nodig.

Algemeen

• Iedere eerste zaterdag van de maand, voor of na de opkomst, is er tijd om aan scoutingskillzzzz en insignes te werken. Het onderwerp en de tijden vind je in de week er voor op de site
    • Zorg dat je op tijd bent! Je kunt vanaf 14:15u op het terrein terecht, in compleet uniform
    • Mochten jij of je ouders/verzorgers vragen hebben, kom even wat eerder. Dan kan de staf hier ook de tijd voor nemen.
    • Check altijd even of je dienstpatrouille bent. Na de sluiting moet je dan nog even het troephuis vegen en de vlag opvouwen. Dit kost meestal 10 minuutjes.
    • Afmelden kan door te bellen met Gijs (06-40035220), uiterlijk vóór vrijdagavond 21:00u. De voicemail inspreken mag ook!

Om alvast in je agenda te zetten:

25 januari: Regioactiviteit op vrijdagavond van 20:00 tot 22:30

16-17 februari: Kaderhike(Alleen voor PL’s en APL’s)
16-17 maart: Lentekamp
13 april:

1. Ouder-scout opkomst, elke scout mag één van zijn/haar ouders meenemen naar de opkomst!
  2. Ouder info moment over zomerkamp 2019. van 13-14 uur.

20 april: Geen opkomst ivm pasen/HIT
27 april: Financiele actie: Koningsdag
11-12 mei: RSW
25 mei: Oefenhike, duurt de hele dag!
1 juni: kijkmiddag, oudste scouts kijken bij explorers
8-10 juni: LSW, voor de best geklasseerde patrouilles op de RSW. Hopelijk ook een aantal patrouilles van ons!
15 juni: Kijkmiddag, oudste scouts kijken bij explorers
29 juni: Ochtendopkomst, aansluitend kaderraad.

Zomerkamp 2019 Wellerlooi: 6 tot 13 juli (week voor de vierdaagse)