VOLGENDE WEEK

Afmelden kan door te bellen naar Ward (06-41518213) vóór vrijdagavond 21:00u.

Zaterdag 27 maart: Online hike!

Tijd: 14:00-17:00
Locatie: Thuis

Nodig: Computer

Deze zaterdag gaan we hiken! Dit kan helaas niet in het echt, maar gelukkig wel via het internet!

De online hike-opkomst begint zaterdag om 14:00. Rond 13:45 zal alle uitleg en informatie van de opkomst op deze website komen te staan. Ook is de staf van 14:00-17:00 op Skype aanwezig voor het geven van uitleg, het beantwoorden van vragen, of gewoon voor een gezellig praatje! Hoe je met ons kan verbinden komt ook op de website te staan, hou deze dus in de gaten! Het is handig om hiervoor beschikking over een computer/laptop te hebben, dat gaat een stuk makkelijker dan via een telefoon of tablet.

Aan- of afmelden voor deze opkomst is niet nodig. Iedereen kan aanhaken, met of zonder Skype!

Doorlopende CRAZY ?? – Iedere dag een toffe scoutingopdracht!

Hoe het werkt

– In de scoutsappgroep komt iedere dag een opdracht
– Voor opdrachten kun je punten verdienen, en voor elke ingeleverde opdracht krijg je ook een lootje
– Lever de opdracht in door een bericht met bewijsmateriaal te sturen naar het staflid dat de opdracht in de appgroep heeft geplaatst. Aan het einde van de dag delen we de leukste inzendingen met iedereen!
– Je mag iedere dag meedoen, maar dat hoeft niet. Je mag meedoen wanneer jij daar zin in hebt
– De CRAZY ?? eindigt zodra de normale opkomsten weer doorgaan. De scout die op dat moment de meeste punten heeft wint de CRAZY ??
– Ook houden we aan het einde een loterij waarin iedereen met lootjes kans maakt op prijzen!

Geen normale opkomsten t/m 6 april

Beste scouts,

Op 12 maart zijn de landelijke maatregelen om het Coronavirus te verspreiden aangescherpt. Contact met groepen moet zoveel mogelijk worden vermeden. In navolging hierop heeft Scouting Nederland ons geadviseerd om opkomsten niet door te laten gaan tot in elk geval 31 maart.
Wij volgen uiteraard het landelijke advies en ook bij onze groep zijn geen opkomsten tot nader bericht. Wij volgen de berichtgeving op de voet en houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen op scouting-gebied.

Vriendelijke groet,
Maarten Meijnen
Voorzitter groepsbestuur

Zorg dat je op tijd bent! Je kunt vanaf 13:45 op het terrein terecht, in compleet uniform

Mochten jij of je ouders/verzorgers vragen hebben, kom dan even wat eerder. De staf kan hier dan ook de tijd voor nemen.

Kijk altijd even of je dienstpatrouille bent. Na de sluiting wordt er van jullie verwacht mee te helpen met opruimen. Dit kost meestal 10 minuutjes.

Afmelden kan door te bellen met Ward (06-41518213), uiterlijk vóór vrijdagavond 21:00u. De voicemail inspreken mag ook!

Om alvast in je agenda te zetten:

RSW: 4 en 5 april
HIT: 11 t/m 13 april. Zaterdag 11 april geen opkomst.
LSW: 30 mei t/m 1 juni
Zomerkamp 2020: vrijdag 10 t/m zondag 19 juli