Volgende week

Op deze pagina kun je elke week zien wat er de volgende opkomst gaat gebeuren.

Zaterdag 23 maart: Defend your Center

Een echte scout zorgt goed voor de natuur. En dat laten we deze week echt zien! We gaan alle beesten vangen in het bos. Echt ALLEMAAL! En misschien word jij dan ook de beste die er ooit was!

Hier is een opwarmertje!

Wie is deze staf?

Tijd: 14:30u – 17:30u
Locatie: Kwak

Zaterdag 30 maart: Pimp je patrouillehoek

Info volgt!

Tijd: 14:30u – 17:30u
Locatie: Kwak

Zaterdag 6 april: St. Joris (groepsopkomst)

Ieder jaar in april herdenken we de fusie in 1982 van de Kwakkenberggroep en de Groenewoud tot scouting Paul Kruger. Dit jaar staat er een uitdagende en sfeervolle sport&spel-middag op het programma. Neem dus sowieso sportkleding mee en check het weerbericht! De tijden zijn hetzelfde, de locatie is Park Brakkensteyn. De verzamel- en ophaallocatie staat hieronder.

Tijd: 14:30u – 17:30u.
Locatie: parkeerplaats van scouting Brakkenstein (d’Almarasweg 22 Nijmegen).

We staan dit jaar weer op de koningsmarkt om geld te verdienen voor Kandersteg 2020. We gaan onder andere plantjes verkopen. Bij de staf wordt al druk gestekt en ver-pot. Als je oude plantenpotjes hebt staan die je niet meer hoeft kan je deze meenemen naar scouting. Wij zullen deze dan gebruiken om plantjes in te zetten om op de koningsmarkt te verkopen.

Let op: we hebben alleen kleine potjes(doorsnee max 30 cm) nodig.

Algemeen

• Iedere eerste zaterdag van de maand, voor of na de opkomst, is er tijd om aan scoutingskillzzzz en insignes te werken. Het onderwerp en de tijden vind je in de week er voor op de site
  • Zorg dat je op tijd bent! Je kunt vanaf 14:15u op het terrein terecht, in compleet uniform
  • Mochten jij of je ouders/verzorgers vragen hebben, kom even wat eerder. Dan kan de staf hier ook de tijd voor nemen.
  • Check altijd even of je dienstpatrouille bent. Na de sluiting moet je dan nog even het troephuis vegen en de vlag opvouwen. Dit kost meestal 10 minuutjes.
  • Afmelden kan door te bellen met Gijs (06-40035220), uiterlijk vóór vrijdagavond 21:00u. De voicemail inspreken mag ook!

Om alvast in je agenda te zetten:

9-10 maart: Mestactie: Oudste scouts helpen mee, jongste scouts gewoon opkomst.
16-17 maart: Lentekamp
13 april:

1. Ouder-scout opkomst, elke scout mag één van zijn/haar ouders meenemen naar de opkomst!
  2. Ouder info moment over zomerkamp 2019. van 13-14 uur.

20 april: Geen opkomst ivm pasen/HIT
27 april: Financiele actie: Koningsdag
11-12 mei: RSW
25 mei: Oefenhike, duurt de hele dag!
1 juni: kijkmiddag, oudste scouts kijken bij explorers
8-10 juni: LSW, voor de best geklasseerde patrouilles op de RSW. Hopelijk ook een aantal patrouilles van ons!
15 juni: Kijkmiddag, oudste scouts kijken bij explorers
29 juni: Ochtendopkomst, aansluitend kaderraad.

Zomerkamp 2019 Wellerlooi: 6 tot 13 juli (week voor de vierdaagse)