Afmelden kan door te bellen naar Deirdre (06-51617826) vóór vrijdagavond 21:00u. Indien er niet wordt opgenomen kan de voicemail worden ingesproken. Sms-en/appen is niet genoeg.


17 Juli – Op weg naar Zomerkamp!

Locatie: Kwakkenberg
Tijden:

  • 9:00 – Sperwers
  • 9:10 – Wolven
  • 9:20 – Herten
  • 9:30 – Eekhoorns
  • 9:40 – Dassen
  • 9:50 – Vossen

De aanhangers zijn ingepakt en het schooljaar is weer voorbij. Hoogste tijd om al je zorgen opzij te zetten en je klaar te maken voor een heerlijk zonnig zomerkamp in Austerlitz! Heb je alles wat op de paklijst staat ingepakt in één grote tas? Heeft je fiets stevig opgepompte banden, een hippe fietsbel en is ie eventueel helemaal opgeladen? Is je dagrugzakje stevig en goed ingepakt? Genoeg lunch bij voor onderweg? En heb je er een beetje zin in?! Lekker! Dan ben je helemaal ready to go!

Zaterdag vertrekken jullie per patrouille vanaf de Kwak. Zorg ervoor dat je op de hierboven aangegeven tijd aanwezig bent met al je spullen en je uniform aan. Jullie mogen het terrein oplopen met jullie ouders erbij. Daar verzamelen we jullie ID-kaarten en verzekeringspasjes en laden we de bagage in. Routeboekje, instructies van de staf en je bent klaar om op een lange fietstocht te gaan!

Je gaat een flink aantal uren fietsen, dus zorg er alsjeblieft voor dat je goed uitgerust op kamp gaat. Ga vrijdag lekker op tijd naar bed! Tot zaterdag allemaal!

LET OP: Ook dit jaar voeren we bij elke scout de corona-checklist uit! Dat wil zeggen: geen ziekteverschijnselen, geen zieken in jouw gezin, geen quarantaine. Als van tevoren twijfelt of je wel mag komen, bel ons dan even! Gelukkig is het dit jaar wel zo dat je ook later nog op het kamp kan aansluiten. Stel dat je bijvoorbeeld verkouden bent en zaterdag niet mee kan, kan je zodra je 24 uur beter bent toch nog naar het kamp komen! Dat scheelt een boel. 🙂

Koffer inpakken: bespaar ruimte met onze zeven tips!

Zorg dat je op tijd bent! Je kunt vanaf 13:30 op het terrein terecht, in compleet uniform.

Mochten jij of je ouders/verzorgers vragen hebben, kom dan even wat eerder. De staf kan hier dan ook de tijd voor nemen. Vanwege de Coronamaatregelen doen we dit bij de ingang van het Kwakkenbergterrein.

Kijk altijd even of je dienstpatrouille bent. Na de sluiting wordt er van jullie verwacht mee te helpen met opruimen. Dit kost meestal 10 minuutjes.


Om alvast in je agenda te zetten:

Eerste opkomst (overvliegen): zaterdag 4 september