Staf

Scouting is niet alleen voor kinderen. Ook volwassenen houden zich graag bezig met scouting. Veel stafleden zijn per slot van rekening zelf scout geweest.
Elke week proberen wij als staf een mooi en uitdagend spel voor de kinderen neer te zetten. Daarnaast vergadert het stafteam wekelijks over opkomsten, kampjes en over algemene zaken.

Ons scouts-stafteam staat onder leiding van een hopman, of in ons geval een hopmadame ;). Dit is een wat ouderwetse naam voor een bekende rol. De hopman is de teamleider van het stafteam. Voor de kinderen is de rol louter ceremonieel. De hopman leidt de opening en sluiting. Ook installaties van nieuwe scouts en staf is zijn/haar taak. Voor de medestaf en de rest van scoutinggroep is de hopman aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor het scoutsspel.

De gegevensbeheerder zorgt ervoor dat de gegevens van alle kinderen up to date zijn. Ben je verhuisd, of is er een nieuw emailadres? Meld dit dan bij Wouter.

Het huidige stafteam:

Elise Teamleider / oudercontact
Ward Afmeldpersoon / oudercontact
Wouter Secretaris Generaal(Gegevensbeheer)
Jan Penningmeester

Lewis

Pien

Materiaalbeheer / oudercontact

Social Media

Heb je vragen aan ons? je kan os bereiken via mailadres: scouts@scoutingpaulkruger.nl of via de telefoonnummers op de papieren-versie van het blokprogramma.