Blokprogramma augustus – december 2018

25 aug Eerste opkomst

1 sep Overvliegen
8 sep Ik ga naar scouting en ik neem mee…   Zwart
15(/16) sep Kolonisten Na de opkomst: kampje alleen voor de gidsen en helpers Bruin
22 sep Scouting Book of Records   Rood
29 sep Op het bord   Grijs

6 okt Rampen   Zwart
13 okt Shoppen Locatie volgt Bruin
20 okt Geen opkomst
27/28 okt Rode Ridder Roderick Kampje van zaterdag 14.30 tot zondag 12.00 uur Rood

3 nov Tsmokpo edreekegmo   Grijs
10 nov Prof. X   Zwart
17 nov Hordemiddag   Bruin
24 nov Buurman en buurman   Rood

1 dec Sinterklaas Mogelijk afwijkende tijd Grijs
8 dec Jongens tegen de meisjes   Zwart
15 dec Kerstopkomst Mogelijk afwijkende tijd Bruin
22 dec Geen opkomst
29 dec Geen opkomst

5 jan Eerste opkomst 2019   Rood

Het zomerkamp is van 6 t/m 12 juli 2019 (1e week van de zomervakantie)

Lees dit ook goed:

• Tenzij anders vermeld, is de opkomst van 14.30 tot 17.00 uur op het Kwakkenbergterrein.
  • We willen u erop wijzen dat het erg storend is als uw kind te laat komt, probeer dus 5 à 10 minuten eerder aanwezig te zijn.
  • We willen het graag tijdig weten als uw kind niet aanwezig kan zijn, dus liefst al na de opkomst afmelden voor de volgende week, maar uiterlijk donderdag.
  • Wilt u ervoor zorgen dat uw kind bij aankomst in volledig uniform is? Dus groene blouse, das met dasring en blauwe (spijker)broek. Na de opening mag bij warm weer ook het Paul Kruger T-shirt gedragen worden.
  • Als het een beetje regent gaan we meestal toch het bos in, zorg dus voor regenkleding bij slecht weer.