Blokprogramma Januari – Juli 2021

10 aprCybergameAvondopkomstRood
17 aprKoken!GroepsopkomstGrijs
24 aprSt. JorisZwart
1-2 meiProfessor plofKampjeBruin ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎
8 meiGeen opkomstMeivakantie‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎‎‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎
15 meiKlieren met kleurenRood
29 meiEHBOZwart
5 junDe weg kwijt…Bruin
12 junSplash!Rood
19 junKijkmiddag 1Grijs
26 junKijkmiddag 2Zwart
3 julZomerkamp in één opkomstBruin
10 julGeen opkomst
17-24 julZomerkamp in Vorden!

Lees dit ook goed:

• Tenzij anders vermeld, is de opkomst van 14.30 tot 17.00 uur op het Kwakkenbergterrein. Let op: Vanwege corona wijken de tijden vaak af.
  • We willen u erop wijzen dat het erg storend is als uw kind te laat komt, probeer dus 5 à 10 minuten eerder aanwezig te zijn.
  • We willen het graag tijdig weten als uw kind niet aanwezig kan zijn, dus liefst al na de opkomst afmelden voor de volgende week, maar uiterlijk donderdag voor 22.00.

Afmelden kan:

Telefonisch: Zie nummers onderaan iedere mail.

Via de website: http://www.scoutingpaulkruger.nl/kwakkenberg

Per e mail: kwakkenberg (at) scoutingpaulkruger.nl

• Wilt u ervoor zorgen dat uw kind bij aankomst in volledig uniform is? Dus groene blouse, das met dasring en blauwe (spijker)broek. Na de opening mag bij warm weer ook het Paul Kruger T-shirt gedragen worden.

Als het een beetje regent gaan we meestal toch het bos in, zorg dus voor regenkleding bij slecht weer.